Meer resultaten voor kalenderweek

kalenderweek
Nieuwe obstacle runs op de kalender Week 31 Obstakels.com.
Betekenis kalenderweek.
Je kunt ook zelf een definitie van kalenderweek toevoegen. rechtswetenschap maandag tot en met zondag. rechtswetenschap maandag tot en met zondag. Betekenis van kalenderweek toevoegen. NSFW Niet geschikt voor werk of 18. Vink de checkbox aan als je betekenis het volgende bevat. Gescheld of grof taalgebruik. Content die niet geschikt is voor kinderen. Content welke aanstootgevend kan zijn voor anderen. Betekenis-definitie.nl is een internet woordenboek geschreven door mensen zoals jij en ik! Help mee en voeg een woord toe.
Kalender 2017.
Kalender 2017. Overzichtelijke jaarkalender van 2017 de data worden per maand getoond inclusief weeknummers. Bekijk hier de online kalender 2017.
kalenderweek Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen kalenderweek DE kalenderweek ES kalenderweek FR. Bron Download IATE European Union 2017. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
Nieuwe obstacle runs op de kalender Week 30 Obstakels.com.
Weeknummer.
Weeknummer. Bekijk hier welk weeknummer deze week heeft. Op deze website staan ook o.a. ook jaar en maand kalenders vermeld van oa. 2017 2018 en 2019.
kalenderweek ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
1.0 week volgens de kalender. Toon het hele artikel. Zoek kalenderweek ook in. periode van 7 dagen die begint op maandag of op zondag en die op de kalender wordt aangeduid als een reeks van 7 opeenvolgende data binnen het stramien van 52 van dergelijke oplopend genummerde cycli per jaar week volgens de kalender.
Kalenderweek definitie Encyclo.
1 Eng calendar week rechtswetenschap maandag tot en met zondag
kalenderweek Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Duits Turks Duits Turks. Spaans Frans Spaans Frans. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Spaans Portugees Spaans Portugees. Italiaans Frans Italiaans Frans. Italiaans Roemeens Italiaans Roemeens. Pools Russisch Pools Russisch. Nederlands-Engels vertaling voor kalenderweek. NL kalenderweek Engels vertaling. De kalenderweek is weer ingevoerd daar waren we het over eens. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. We brought the calendar week back that has been agreed on. Voorbeeldzinnen voor kalenderweek in het Engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bab.la is niet verantwoordelijk voor deze inhoud.
De Harlekijn Kalender Week 21 2017.

Contacteer ons